Aanmelden | Inloggen | Top 50 | F.A.Q. | Trends | Whois
Donderdag 8 december, 01:09 
   Home > Help > F.A.Q.

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Wat is een Premium account en hoe kom ik eraan?
Bij een premium/betaald account worden geen advertenties vertoond, u kunt dus geen geld verdienen met zo'n teller. Verder hebben premium tellers dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als normale (uitbetalende) accounts.
Kijk op de volgende pagina voor meer informatie en om te bestellen: www.mystats.nl/premium


Kan een Premium-account alleen met iDEAL betaald worden?
Ja, vooralsnog is alleen betaling m.b.v. iDEAL mogelijk via de site..


Waar vindt ik de hoogte van de uitbetaling van een normale (uitbetalende) teller?
Die vindt u op deze pagina, maar zal ook op de voorpagina gepubliceerd worden.


Ik heb de teller geplaatst, maar er worden geen bezoekers geteld. Hoe kan dit?
2 oorzaken liggen voor de hand: de teller is niet goed geplaatst of de verkeerde statistieken worden bekeken. Zorg er voor dat de HTML code exact wordt overgenomen van deze site, gebruik bij voorkeur 'copy' en 'paste' om de code over te nemen.
Let op dat bij het bekijken van de statistieken de periode op 'vandaag' staat. Bij alle andere opties van het pull-down menu middenboven in het statistiekenscherm worden de gegevens van vandaag niet meegenomen.


Mag ik een teller op meerdere pagina's plaatsen?
Jazeker. MyStats is zo ontworpen dat met 1 teller meerdere pagina's (binnen eenzelfde domein) gemeten kunnen worden.


Referrals en subpagina's zijn niet compleet, hoe kan dit?
MyStats negeert het gedeelte na het vraagteken in een URL, waardoor mogelijk niet de hele URL weergegeven wordt.


Wat betekenen termen als 'bounce-rate', 'pageview' en 'referrer', en wat heb ik eraan?
Kijk voor het antwoord op deze vraag in onze woordenlijst.


Hoe worden verkopen gemeten?
Verkopen worden gemeten door een aparte HTML code die geplaatst wordt op een pagina die altijd wordt aangeroepen nadat de bestelling voltooid is. Om de code op te zoeken klikt u op de pagina 'Mijn tellers' op 'HTML code' achter de teller van uw keuze. Daar staat een link naar de HTML code om verkopen te meten.


Wat zijn omzetgroepen en wat heb ik eraan?
Bij het rapport 'Herkomst' van je statistieken vindt u informatie over waar de bezoeker vandaan komt: via welke zoekmachine of bijv. via een bookmark. Bij premium-accounts kunt u ook zelf groepen opgegeven. Deze noemen we omzetgroepen omdat ze vooral interessant zijn om te meten hoe hoog de conversie is per omzetgroep.
Om een omzetgroep te definiëren gaat u naar 'Mijn tellers' en dan 'Omzetgroepen' (na inloggen). De omzetgroep is een getal tussen de 100 en 9999. Om aan de MyStats teller mee te geven welke omzetgroep hoort bij deze bezoeker dient de tellercode aangepast te worden, de 4e parameter van de Javascript functie (mystats(0,1234,'mijnsite','2','');) moet aangepast worden.
Voorbeeld: u weet wanneer bezoekers naar uw site verwezen werden vanuit uw nieuwsbrief, omdat de links in die nieuwsbrief voorzien van een extra parameter (bijvoorbeeld: ?ref=nieuwsbrief).
Voor nieuwsbrief-bezoekers heeft u een omzetgroep aangemaakt met als nummer '798'. U kunt dit dan doorgeven door dynamisch (met behulp van scripting) de MyStats HTML code te veranderen in mystats(0,1234,'mijnsite','2','&h=768');. De 4e parameter is dan dus &h=omzetgroep. MyStats zal nu bij het rapport 'Herkomst' aangeven hoeveel bezoekers via de nieuwsbrief kwamen en eventueel hoeveel zij bestelden.


Hoe kom ik aan zulke hoge bezoekers-aantallen bij de statistieken over browsers en platform?
De statistieken over browsers en platforms worden gemeten over alle deelnemende sites in MyStats. Doordat gemeten wordt over grotere aantallen krijgt u een nauwkeuriger beeld van het gebruik van de diversie browsers en platforms (wet van de grote aantallen). Daarbij worden deze statistieken over het algemeen gebruikt om te bepalen in welke browsers nog specifiek gecontroleerd moet worden of de site goed doorkomt. Als uw site bij bezoekers met een bepaalde browser niet goed doorkomt en zij de pagina al wegklikken voordat de bezoeker geteld is, ontstaat er een verschil: bezoekers waarbij de site goed werkt worden wél geteld. Daaruit zou de onterechte conclusie getrokken kunnen worden dat uw site bijvoorbeeld niet populair zou zijn bij bezoekers met een Opera browser.


Mijn vraag staat hier niet tussen...
Neem contact met ons op via ons contact-formulierSponsors:
Online betalingen via iDEAL, Mister Cash of Sofort banking regel je op TargetPay.com

Accepteer eenvoudig iDEAL betalingen in uw webwinkel met de gratis modules van iDEALplugins.nl. Beschikbaar voor o.a. Woocommerce, Ubercart, Prestashop en vele anderen.
Alle sponsors...
© Copyright TargetMedia 2003-2016
Payments powered by TargetPay.com
Sitemap |  Disclaimer |  Voorwaarden |  Contact