Aanmelden | Inloggen | Top 50 | F.A.Q. | Trends | Whois
Donderdag 8 december, 01:10 
   Home > Help > Geldverdienen

MyStats is de enige teller waarmee u geld kunt verdienen!

Met MyStats kunt u betaald krijgen voor het plaatsen van de teller op uw website. U krijgt een bedrag per vertoning uitbetaald wat zeer uniek is!

Het werkt als volgt; als een bezoeker naar uw site komt dan zal op de achtergrond een pop-under getoond worden. In deze pop-under verschijnt een advertentie. Als eigenaar van de teller verdient u mee aan iedere vertoning. Het bedrag dat u kunt verdienen per duizend vertoningen (CPM) is afhankelijk van het succes van de advertentiecampagnes die maand en wordt steeds op deze pagina bekend gemaakt.

      
Over de maand mei 2013
bedroeg de CPM maar liefst:


€ 0,25 !
Ook in uw statistieken kunt u de verdiensten volgen. U vindt daar 2 extra kolommen die de verdiensten weergeven. Allereerst de kolom 'Adviews', dit is het aantal vertoningen dat uw teller gegenereerd heeft. Daarachter staat de kolom 'Opbrengst'. Deze kolom bevat de tekst 'NNB' als u nog geen TargetPay username heeft ingesteld of als het CPM bedrag van die maand nog niet bekend is.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor MyStats? Meldt u hier gratis aan!


Wat u moet doen om uitbetaald te worden
De uitbetaling van de opbrengsten gebeurt via TargetPay.com. U dient bij 'Gegevens wijzigen' uw TargetPay username in te vullen zodat we u op dit account uit kunnen betalen. Let wel op dat advertentieopbrengsten niet met terugwerkende kracht uitbetaald worden. Als er geen TargetPay username ingevuld staat op het moment dat de opbrengsten berekend worden (ca. 1 week na het einde van de maand) kunt u geen aanspraak meer maken op de verdiensten.

Leg dus snel een TargetPay account aan en vul de gegevens in. U kunt een account aanleggen op www.targetpay.com/signup.


Betaaltermijn
Rond 30 dagen na het einde van de maand krijgt u van TargetPay.com een creditfactuur en de betaling van de opgebouwde advertentieinkomsten. U dient uiteraard uw financiŽle gegevens tegen die tijd wel ingevuld te hebben in uw TargetPay account. Als u in een maand minder dan Ä 25,- opgebouwd heeft schuift het tegoed door naar de volgende maand.Sponsors:
Accepteer eenvoudig iDEAL betalingen in uw webwinkel met de gratis modules van iDEALplugins.nl. Beschikbaar voor o.a. Woocommerce, Ubercart, Prestashop en vele anderen.

Online betalingen via iDEAL, Mister Cash of Sofort banking regel je op TargetPay.com
Alle sponsors...
© Copyright TargetMedia 2003-2016
Payments powered by TargetPay.com
Sitemap |  Disclaimer |  Voorwaarden |  Contact